За връзка :

Какво ще научите от курса

Принципи и практика на агроекологичната политика в България и ЕС
Цялостно агроекологично планиране и управление на стопанството
Основни методи на екологичното земеделие и опазване на почвеното плодородие
Условия за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние, агроекологични стандарти и добри земеделски практики
Финансово подпомагане на агроекологични дейности

Трябва ви обучение по Мярка 10 „Агроекология и климат“ или Мярка 214 „Агроекологични плащания“? Дали можем да ви помогнем?

Определено!

Всичко ви се струва сложно и неразбираемо?

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Нека ви обясним на кратко, тъй като е ВАЖНО:

Изисква се да намерите начин за придобиване на знания на тема Агроекология в срок.

Всички регистрирани земеделски стопани, които са проявили интерес да прилагат Мярка 10 са задължени да преминат обучение по Агроекология до втората година най-късно от началото на регистрацията си. От Наредба номер 7 става ясно, че трябва да се премине агроекологично обучение с минимална продължителност 18 часа от регистрирания стопанин или негов опълномощен човек. Това е едно от най-важните неща, които трябва да знаете при кандидатстването по тази мярка за коректно получаване на финансова помощ.

Какво е хубаво да знаете за занятието по Агроекология?

Агроекология“ е специалност, която е част от нормативната система на Мярка 10 „Агроекология и климат“ от ПРСР 2023 г. Земеделски стопани, които са бенефициенти по тази мярка могат да се запознаят с по-обстойна информация в Наредба номер 7. От нея можете да научите какви са изискванията за прилагане на Мярка 10.

Курс Агроекология Мярка 10 и Мярка 214 за „Агроекология и климат“, „Обща Агроекология“, „Агроекологични плащания“:

Почнахте да се позамисляте, нали?

Как да преминете агроекологичен курс най-бързо, лесно и на добра?

Обучението по Мярка 10 и Мярка 2014 се провежда индивидуално, което е голям плюс за вас, тъй като не се чака да се заформя група за да се проведе. Няма абсолютно никакво значение от кое населено място сте. Най-предпочитаната форма на занятие по мярка 10 е дистанционната. Курсът по Мярка 10 се провежда от легитимен образователен център с регистрация от НАППО. На база лиценз се издава удостоверение по образец на МОН, което по изискване се представя на контролните органи. Представената информация за квалификацията по тази мярка е структурирана на основание заложените изисквания на Мярка 10 и Мярка 214.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

 

Ето защо е важно да отделите малко време за обогатяване на знанията по Мярка 10?

Подходящ за бенефициенти по Мярка 10 „Агроекология и климат“ и Мярка 214 „Агроекологични плащания“. Земеделските стопани са длъжни да преминат това обучение ако се интересуват от Програмата за развитие на селските райони за периода 2023 г. Не е необходимо да имате опит преди започване на обучението по агроекология 2017 г. Нужно ви е само желание и време. Курсът е подходящ за бенефициенти, които разбират, че е дошло време да представят документ за преминато обучение. Предназначен е за активни стопани, които искат да приложат легитимен сертификат по съответната програма за финансиране. Подготовката е за отговорни земеделски стопани, които са стриктни и прилежни в срокове и документации. Подходящ е за хора, които са отлагали, но вече са решени да се развиват в сектор земеделие.

Искате ли да знаете коя е най-добрата част преди да изберете нашата квалификация по Агроекология?

Ние предлагаме това, което ви е нужно!

Благодарение на експертните екипи, съвестната и отговорна работа, предлагаме решения за земеделски производители по официални изисквания. Екипът ни има натрупан опит в сферата на земеделието и го споделя с вас. Безплатни обучения за земеделски производители  не са предвидени до този момент. За да се запишете за легитимен курс се свържете с нас на 0885 556672

За кой не е приоритет квалификацията по Мярка 10 и Мярка 214?

Формата за обогатяване на знания не е за хора, които не са готови да се развиват в този отрасъл и да спазват изискванията по управлението на Мярка 10. Всеки, който няма принципи  да поема ангажимент и характер за постигане на успех с постоянство, отговорност и трудолюбие.

Безплатни ресурси – за да сте на крачка пред другите преди и по време на упражненията свързани с мярката:

Видео на тема „Агроекология

Структурирана информация на тема „Агроекология“ от Държавен Фонд Земеделие

Ръководства за прилагането на директните плащания в периода 2015-2020 г.

Въпроси и отговори на тема Мярка 10

Информацията за курса е обновена на 03.01.2023 г. и е актуална за 2023 г.

ЗАПИШИ СЕ

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
ХРИСТИНА МИТЕВА
ХРИСТИНА МИТЕВА
12.04.2023 12:11

Проведеният курс по Агроекология беше изкючително изчерпателен. Фирмата е точна и коректна.

Ненко Кънчев
Ненко Кънчев
13.04.2023 13:17

Коректност и професионализъм.Запишете се !!!!!!

20 SEATS LEFT
  • 18 Hours
  • 20 SEATS
  • Сертификат
253 Записани студенти

    За нас

    Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.