За връзка :

Какво ще научите от курса

Съвременни тенденции при осъществяване на лична охрана
Функции и организация на личната охрана
Правни основи на частната охранителна дейност
Основни принципи в организацията на охранителната дейност

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Ако търсите курс за охранител ние ще Ви помогнем.

При започване на работа в сектор охрана ще Ви изискат документ за охранител. Обучението за охранители при нас се извършва от лицензиран център за професионално обучение. Първоначалното обучение за охранители е с продължителност 50 часа. След завършване на курса получавате удостоверение за охранител, което се представя пред всеки работодател.

Условия и структура на обучение за лична охрана:

Всеки кандидат трябва да бъде физически и психически стабилен. Професията е отговорна и изисква адекватни реакции в различни ситуации. Формата на курса за лична охрана е дистанционна и присъствена. При дистанционната форма се изпращат учебните материали на удобен за Вас адрес. Темите, които обхваща курса са свързани с частната охранителна дейност. Представени са функциите на професията, както и начина на организация по време на работа. Цената на курса можете да научите на телефон 0885 556672. За група се използва остъпка.

Често възникнали въпроси от кандидати:

За кого е подходящ курса за лична охрана?

Обучението е подходящо за лица на които им предстои да започнат работа като телохранител или бодигард. Професията е свързана с личен надзор над специални клиенти, изискващи силови придружители на партита, важни делови и бизнес срещи.

За кого не е подходящ този курс?

Този курс не е подходящ за хора с нестабилно здраве и психични разстройства. Не е нужен за лица, които са несигурни и колебливи. Личната охрана е професия, която освен че всява респект, изисква стабилно здраве и здрава психика.

Има ли значение от кой град сме за да преминем дистанционна форма на курса за охранители?

Няма значение от кое населено място сте. Дистанционната форма на обучение за охранители не изисква присъствие.

Каква е цената, кога и как се заплаща за курса?

Цената на обучението може да научите на посочения телефон 0885 556672. Заплащането за курса се извършва с наложен платеж или по банков път, както е удобно за Вас.

Как да се запишем за курса?

Можете да се запишете от бутона по-долу: Запиши се или на директния телефон.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Ревюта

5

рейтинг
 • 5 звезди0
 • 4 звезди0
 • 3 звезди0
 • 2 звезди0
 • 1 звезди0

Няма написани ревюта за този курс.

 • 50 Часа
 • Сертификат
114 Записани студенти

  За нас

  Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.

  Setup Menus in Admin Panel