За връзка :

Какво ще научите от курса

Принципи,мерки и способи за въздействие,прилагани в охранителната дейност
Специфични особености на банковата охрана и инкасова дейност
Организация на банковата охрана и охрана на ценни пратки и товари
Съвременни тенденции при осъществяване на банкова охрана и инкасова дейност

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Курс за охранители в банка и инкасова дейност.

Обучение за охранители на банка се изисква на всеки желаещ да постъпи на тази позиция. Професията банков охранител е изключително отговорна. Поради тази причина трабва да отговаряте стриктно на някои изисквания. Едно от най-важните е да сте преминали курс за охранител в легитимен център за професионално обучение, разполагащ с лиценз. Ако планувате да работите като лична охрана е необходимо да преминете курс за лична охрана. Само лицеензирани центрове имат право да Ви издадат документ за охранител. Документът представлява удостоверение за охранител, като при нас то е с покритие Europass. Тази подробност е важна, тъй като важи за целия Европейски съюз. Курсът е подходящ и за инкасова дейност.

Защо е важно да преминете курс за охранители преди да започнете работа?

Професията е изпълнена с непредвидени ситуации, при които е важно да реагирате адекватно. Овладяването на извънредно положение може да има различни обсоятелства и дори фатален край. Не е изключено да бъдете свидетел на взимане на заложници или терористично нападение. Банковите клонове стават жертва на обири, като само добре обучен охранител може да предприеме целесъобразни действия. Изключително важно е гардовете да приложат действие при задействане на сигнално-охранителните системи. Видео наблюдението е част от целия процес на качествена охрана. Инкасовата дейност е свързана с ескорт на ценни пратки и товари. Обучението обхваща стратегии и организация на охранителната дейност.

Кой трябва да премине курса за банкова охрана и инкасо?

Обучението за охранители е насочено към хора, на които им предстои постъпване на работа в банка, на длъжност банков охранител или инкасо. Кърсът отговаря на изискванията на базата на 50-часови лекции. Кандидатите трябва да бъдат психически и физически здрави преди старта на тази отговорна професия.

Форма на обучение и цена?

Курсът за охранители се предлага под дистанционна и присъствена форма. Учебните материали са на база 50-часово обучение. Ако предпочитате дистанционната форма, всички необходими материали се изпращат на посочен от Вас адрес, с куриер за наша сметка. Цената на обучението е в зависимост от броя на желаещите. Препоръчваме Ви да се свържете с нас на телефон  или да се запишете от бутона по-долу „Запиши се“

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
  • 50 Hours
  • Сертификат
63 Записани студенти

    За нас

    Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.