За връзка :

Какво ще научите от курса

Управление на земеделска ферма
Говедовъдство и биволовъдство, Овцевъдство и козевъдство, Свиневъдство. Птицевъдство
Зеленчукови култури
Овощарство, Лозарство, Ягодоплодни култури
Полевъдство
Агроекология
Селскостопански технологии
Основи на животновъдството
Растениевъдство с поливно земеделие.
Трудово правни отношения
Безопасни и здравословни условия на труд

Кратко, точно и ясно:

Екипът на Квалификатор.БГ следи всяка мярка и програма на Държавен фонд земеделие. Ние знаем какво точно ви изискват по програмата, за която сте поели ангажимент, като бенефициент. Предлагаме само правилните курсове, които са задължителни и съобразени с изискванията на ДФЗ. 150 часовите курсове за земеделски производители се провеждат единствено и само от лигитимен център за професионално образование и обучение с актуален лиценз. Свидетелство за професионална квалификация в областта на селското стопанство се издава по образец на МОН, както са изискванията на националната агенция за професионално образование и обучение за да послужи на вас пред контролните органи при поетия ангажимент, като изряден бенефициент. По-долу можете да намерите актуална информация за мерките и програмите, които изискват 150 часови курсове в областта на селското стопанство.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

150 часови курсове:

150 часови курсове

150 часов курс по изисквания на Схемата за единно плащане на площ – СЕП

Всеки бенефициент под 40 годишна възраст, който е поставил отметка в заявлението си по схемата за единно плащане на площ, че е под тази възраст е длъжен да премине 150 часов курс и да приложи удостоверение за успешно преминато 150 часово обучение. Това е така нареченото обучение по изисквания на СЕП – директни плащания за площ при посочен критерии млад земеделски стопанин / млад фермер.

150 часов курс по изисквания на подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“

За бенефициенти поели ангажимент да развиват стопанства като млади земеделски стопани се изисква задължително преминато обучение за фермери с продължителност 150 часа в областта на земеделието до второ плащане от петия ангажимент. Освен този курс по подмярка 6.1 се изисква задължително преминато обучение и по „Основни проблеми при опазване на околната среда“ с продължителност 30 часа. Подобен 30 часов курс по опазване компонентите на околната среда /ОКОС/ можете преминете при нас. И за двата курса ще получите удостоверения по образец на МОН и лиценз на НАПОО – Национална агенция за професионално образование и обучение. Цената на обученията по подмярка 6.1 е пакетна с отстъпка и за двата курса.

150 часов курс по изисквания на подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“

Задължително 150 часово обучение по подмярка 6.3, изисквано до второ плащане от поетия ангажимент. Задължително е изискването и за преминато 30 часово обучение по опазване компонентите на околната среда. За двете обучения получавате удостоверения по образец на МОН и лиценз на НАПОО – Национална агенция за професионално образование и обучение. Ценат на обученията по подмярка 6.3 е пакетна с отстъпка и за двата курса.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Организация и начин на провеждане на 150 часов курс:

Предвид работните ангажименти на всеки курсист се постарахме да дадем маскимално удобство за провеждане на обучение за придобиване на удостоверение за всички заети млади земеделски стопани. 150 часов курс под дистанционна форма е най-предпочитания вариант за повечето стопани. При тази форма на обучение подготовката е индивидуална и не се чака заформяне на група, а директно можете да започнете. Ние осигоряваме безопасна онлайн среда в която имате достъп до удобрени програми и учебни материали. В платформата чрез потребителско име и парола ще имате 24 часов достъп 7 дни в седмицата. В нея ще намерите най-добрите учебни материали, прецизно подготвени и споделени за вас независимо през какво устройство влизате – компютър, лаптоп, таблет, мобилен телефон благодарение на адаптивния дизайн. В удобно за вас време можете да четете, гледате видео материали, упражнявате чрез примерни тестове. Дистанционната форма на 150 часовите курсове при нас е лесна за провеждане и максимално опростена за използване. Всички учебни материали са подготвени от квалифицирани преподаватели и удобрени от контролни образователни органи. След усвояване на учебният материал се пристъпва към финалния изпитен тест. Правилно решен тест е достатачно основание за придобити знания. След финалния изпитен тест се издава удостоверение за преминат 150 часов курс по изискванията на по-горе споделените програми.

Необходими документи за включване в курс за млади земеделски стопани:

 1. Декларация за поверителност – за 150 часово обучение /изпращаме на ваш имейл/
 2. Заявление за 150 часово обучение /изпращаме на ваш имейл/
 3. Практическо задание за 150 часово обучение /изпращаме на ваш имейл/
 4. Лична карта /двустранно преснета/
 5. Копие на диплома /средно или висше образование/
 6. Медицинско /като за работа/
 7. Снимка паспортен формат /на хартиен носител/

Списък с необходимите документи изпращаме лично на ваша електронна поща с прикачените заявление, декларация + практическо задание. Няма абсолютно никакво значение от кое населено място сте. Документите може да бъдат изпратени по куриерска фирма и съответно да получите по същия начин удостоверението за преминато обучение.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Предимства:

С дистанционен 150 часов курс имате свободата да учите тогава, когато имате свободно време съвсем самостоятелно. Благодарение на добрият екип на Квалификатор.БГ имате възможност да бъдете включени в обучение без да чакате заформяне на група. При други наши колеги е необходимо заформяне на група от минимум 10 човека за разлика. Всяко професионално обучение се извършва от легитимен център за професионално обучение с лиценз, с което няма как да не бъде признат документ. Ние сме на разположение при възникнали въпроси с определената бенефициентска програма, нейните актуални изисквания и всичко свързано с учебните материали по курса. Ние сме гъвкави и бързи при обработката на документацията за записване. Работим с най-отговорните куриерски фирми за да ви спестим време и пари. Нашите курсове са с най-добра оценка и препоръки от преминали при нас курсисти.

 

 Запиши се

 

guest
5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Добромир Стоянов
Добромир Стоянов
05.10.2022 14:12

Курсовете са лицензирани. Много коректно отношение, максимално улеснено. Много съм доволен, бих използвал услугите на квалификатор.бг отново.

Мустафа
Мустафа
15.10.2022 19:22

Искаха ми удостоверение за преминат 150 часов понеже съм под 40 г. възраст. Преминах го без затруднения дистанционна форма на обучение и ми беше много-полезен, препоръчвам го на всеки който му трябва.

Елена
Елена
15.12.2022 10:57

Заплаща ли се
Онлайн ли е 150ч. Курс

Костадин
Костадин
22.12.2022 10:24

Искарах курса без проблем,хората са много коректни и отзивчиви !!
Записвайте се смело няма да сбъркате ..!

Веселина
Веселина
17.05.2023 12:22

Професионално отношение, страхотен курс. Препоръчвам с две ръце!!!

20 SEATS LEFT
 • 150 Hours
 • 20 SEATS
84 Записани студенти

  За нас

  Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.