За връзка :

Какво ще научите от курса

Добри земеделски практики
Екологично законодателство
Екологичен контрол
Практики при опазването на околната среда
Основни проблеми по опазване на околната среда в аграрния сектор

Разбрали сте, че трябва да преминете задължителното обучение по „Опазване компонентите на околната среда“ (ОКОС)? Да, попаднали сте на правилното място. Ние ще ви помогнем!

Възникват множество въпроси свързани с изискванията за „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ и „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“, съответно по мерките 6.1 и 6.3. Изглежда трудно да се намери ясна информация и помощ, но не е така. По-долу ще обобщим всичко което ви касае за да се убедите, че да отговаряте на изискванията не е толкова сложно.

Кой е задължен да премине квалификация по „Опазване компонентите на околната среда“ и какви са сроковете?

Всеки бенефициент по Подмярка 6.1 и Подмярка 6.3 е длъжен да намери начин за преминаването на легитимен 30 часов курс по „Опазване компонентите на околната среда“. На това изискване трябва да отговарят земеделски производители, които разчитат на коректно финансиране с проекти по Подмярка 6.1 позната още като„Млад фермер 2017 г.“. Същото се отнася и за Подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“, която се очаква да бъде актуализирана съвсем скоро. Протекция компонентите на околната среда е важен стадий от политиката на всяка страна членка на Европейския съюз. Знанията, които ще натрупате от учебните материали, ще положат основата за добри практики и завиден опит в развиването на вашето стопанство. Следващата стъпка е да представите документ за преминат курс най-късно до втората година след като е бил одобрен бизнес плана ви.

Санкции за хората, които не са отделили време за придобиване на знания по „Опазване компонентите на околната среда“?

Обучение на земеделски производители по посочените по-горе мерки трябва да се предприеме възможно най-скоро. Не отлагайте, тъй като зачестиха случаите на стопирано финансиране на проекти поради неспазен срок за преминаване на подготовката. Земеделски производители търпят сурова санкция и задължения за възстановяване на получените парични средства с лихви.

Преди да предприемете каквото и да било е важно да знаете, че всичко може да се случи лесно и бързо, когато намерите правилните хора.

За ваше удобство!

Формата на обучение е дистанционна и изключително лесна и удобна. Няма значение от кой град сте. При нас можете да получите адекватен съвет, както и подробна информация за модулите, по които се учи. След завършен курс се издава удостоверение, отговарящо на стриктните изисквания на Фонд земеделие и Министерство на земеделието и храните. Лицензираният документ се издава по образец на МОН от легитимен Център за професионално обучение, вписан в регистъра на Национална агенция за професионално образование и обучение – НАПО. Точно както си му е реда. Направете първата крачка за да сте спокойни с отпадането на този важен ангажимент. Безплатни обучения за земеделски производители  не са предвидени до този момент.

Как да се запишете за обучение по „Опазване компонентите на околната среда“?

Ако вие или ваш близък трябва да премине обучението, но не знаете към кого да се обърне, ние със сигурност ще ви помогнем. Знанията по направление ОКОС може да се придобият и от опълномощено лице на бенефициента. За целта е нужно пълномощно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885 556672. Не е необходимо да имате опит, за да упражнявате и придобивате знания.

Каква е цената на курса по „ОКОС“?

За да ви дадем актуална цена е необходимо да се свържете с нас. За групи над 2 човека цената е различна.

Защо да изберете квалификация по „Опазване компонентите на околната среда“ именно при нас?

Нашият специализиран и отговорен екип предлага това, което ви е нужно без заобиколки, съобразно стриктните изисквания на Подмярка 6.1 и Подмярка 6.3!

Благодарение на професионалните умения, съвестната и отговорна работа, предлагаме обучение на земеделски производители по официални направления. Ние имаме натрупан опит в сферата на земеделието и го споделяме с вас. Следим и актуализираме всичко ново по съответните мерки, подмерки и програми в сектор земеделие. Документите които издаваме са с Europass. Това е покритие в целия Европейски съюз. Ако е необходимо ще преведем и издадем удостоверение за вас на немски или английски. 

Запиши се

Ревюта

N.A

рейтинг
 • 5 звезди0
 • 4 звезди0
 • 3 звезди0
 • 2 звезди0
 • 1 звезди0

Няма написани ревюта за този курс.

 • 30 Часа
 • Значка за курса
 • Сертификат
469 Записани студенти

  За нас

  Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.

  Setup Menus in Admin Panel

  Pin It on Pinterest