За връзка :

Какво ще научите от курса

Здравословни и безопасни условия на труд
Информационни технологии
Икономика
Трудово- правно законодателство
Бизнес- комуникация и мотивация в трудовата дейност
Предприемачество
Земеделие с почвознание
Ботаника
Растениевъдство
Агрохимия
Растителна защита

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Търсите обучение за млад фермер по Подмярка 6.1? Ние ще Ви предложим курс отговарящ на всички изисквания по тази програма.

Курсът за растителна защита по Подмярка 6.1 е задължителен за всички бенефициенти, желаещи да получат финансова помощ. Обучението е неизменна част от изискванията и по регламент трябва да се премине до втората година или както казват до второ плащане.

Курс по растителна защита – обхват и продължителност:

Обучението е с продължителност 150 часа по изисквания на Подмярка 6.1 „Млад фермер“ за директни плащания по този критерий. Подмярката дава възможност за „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ и е част от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“. Формата на курса по растителна защита се провежда дистанционно и присъствено. При дистанционната форма за придобиване на знания не е необходимо да се чака за сформиране на група. Плюсът е, че може да се започне индивидуално по всяко време. Темите, които обхваща занятието са описани по-горе. След завършване на курса се издава удостоверение, което отговаря на изискванията на Държавен Фонд земеделие за Подмярка 6.1. Важно е да се спазят сроковете, като нашата препоръка е да преминете предварително обучението и да не чакате последния момент. Всеки преминал по-рано курса доказва, че е сериозен земеделски стопанин.

Цена на обучението по растителна защита:

За да научите каква е цената е необходимо да се свържете с нас и да споделите предпочитаната от Вас форма на курса – присъствена или дистанционна. Ако сте няколко човека, изискайте полагащата се отстъпка за групи. Заплащането може да се извърши по банков път или чрез наложен платеж с куриер за наша сметка. Безплатни обучения за земеделски производители по Подмярка 6.1 „Млад фермер“ не са предвидени до този момент.

Често задавани въпроси от кандидати за „Млад фермер“:

Кога ще бъде отворен приемът по Мярка 6.1?

Приемът се очаква да бъде отворен през месец юли 2023 г.

Задължително ли е да присъстваме и има ли значение от кой град сме?

Няма абсолютно никакво значение от кой град сте. Дистанционната форма на обучение по Подмярка 6.1 дава удобство на всички независимо от кой град са.

Този курс препокрива ли  задължителното Обучение за растителна защита за продукти от професионална категория на употреба по чл. 83?

Не покрива курса за растителна защита по чл. 83 за продукти от професионална категория на употреба.

Как можем да се запишем?

Използвайте бутона: Запиши се по-долу или се свържете с нас на телефон:

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Информацията за курса е обновена на 13.04.2023 г. и е актуална за 2023 г.
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
ХРИСТИНА МИТЕВА
ХРИСТИНА МИТЕВА
12.04.2023 12:13

Курсът на обучение ми даде нужните знания и информация за да се развивам успешно в сферата на Земеделието.

  • 150 Hours
  • Сертификат
118 Записани студенти

    За нас

    Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.