За връзка :

Какво ще научите от курса

Медоносна растителност
Похвати при грижата за пчелите
Дейности в пчелина
Състав на пчелното семейство
Неприятели на пчелите
Болести по пчелите
Анализ и биология на пчелното семейство
Пчелно семейство

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

Млад фермер пчеларство 2021 г. – 150-часов курс

Ако е дошло времето да преминете задължителното 150-часово обучение по пчеларство, значи сте на правилното място.

Курс по пчеларство от 150 часа по Подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ е задължително обучение за пчелари, които кандидастват по посочената програма. Държавен Фонд Земеделие задължава всеки бенефициент да премине обучението преди второто плащане от програмата. Повечето стопани, които търсят финансова помощ по млад фермер, специалност пчеларство не следят сроковете и в последствие стават жертва на собствената си безотговорност.  Нашият съвет е да преминете 150-часовия пчеларски курс по-рано, с което да Ви отпадне това задължение.

Обхват и продължителност на пчеларското обучение:

Задължителните знания, които ще Ви изискват са за 150-часово обучение специалност пчеларство. За присъствена форма е необходимо да отделите 18 дни по 8 часа на ден. Има опция и за дистанционна форма на обучение. За повече подробности не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885 556672.

Млад фермер пчеларство 2021 г. – цена

Всеки млад бенефициент търси и сравнява цени преди да предприеме обучението. Нека Ви спестим време от сравнения и проучвания, тъй като цените са идентични от предлагащите този курс. Aко се свържете с нас по телефона, ще разберете каква е цената и повече подробности и опции за обучението. За повече хора ще получите отстъпка от цената. В повечето случаи по Подмярка 6.1 се изисква преминаването и на втори курс. Най-често това е 30-часовото обучение по опазване компонентите на околната среда. Комбинирайки двата курса отново попитайте за остъпка. Безплатни обучения за земеделски производители може да се проведат с ваучер от бюрото по труда.

За повече информация и бързо записване – 0885 556 672

За кого не е този курс!

Този курс не е за хора, които не отговарят на критериите на Подмярка 6.1. Ако сте над 40 годишна възраст, няма да можете да участвате по програма млад фермер, но все пак може да научите много за пчеларството от учебните материали.

Често възникнали въпроси на тема „Млад фермер – пчеларство“:

Кога се очаква прием по Подмярка 6.1 през 2021 г. и добре ли е да изкараме предварително курса?  

Отварянето на Подмярка 6.1 се очаква през юли 2021 г. Със сигурност ранното преминаване на курса ще Ви придаде отговорност и авторитет. Все пак така постъпват сериозните стопани.

150-часовото обучение носи ли точки? 

Точки носи само 30 часовият курс по пчеларство  от Националната програма по пчеларство 2021 г.

Издавате ли фактура за курса? 

Всеки преминал обучението получава фактура.

Какъв документ се получава след завършване? 

Всеки завършил получава удостоверение с Europass.

Как да се запишем за курса? 

За да се запишете за курса използвайте бутона по-долу: Запиши се или се свържете с нас на посочения телефон!

Запиши се

Ревюта

5

рейтинг
 • 5 звезди0
 • 4 звезди0
 • 3 звезди0
 • 2 звезди0
 • 1 звезди0

Няма написани ревюта за този курс.

 • 150 Часа
 • Сертификат
118 Записани студенти

  За нас

  Това e мястото където ще намерите арсенал от курсове за обогатяване на вашите знания без да се налага да проучвате, сравнявате и търсите. Платформата предлага стотици курсове, които се провеждат от легитимни наши патньори с добро име и традиции в обучителните процеси. Когато предлагаме професионално обучение, ние се стараем да покажем най-доброто.

  Setup Menus in Admin Panel